4 липня в залі засідань Вінницької міської ради відбулось нагородження учасників та переможців загальностудентського проекту «Студентська ліга 2017». Цей проект складається з різних конкурсів, де студенти з професійно-технічних училищ, коледжів та університетів показують свої вміння.

Загальностудентський проект «Студентська ліга 2017» проводиться з метою об’єднання та організації змістовного дозвілля студентів всіх навчальних закладів міста Вінниці. Кожне змагання проводилось між навчальними закладами відповідного до свого рівня акредитації: професійно-технічних училищ, коледжів, університетів. Організатори – відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, Вінницька молодіжна рада, КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання».

 У Вінниці нагородили переможців «Студентської Ліги 2017»

Молоді люди брали участь у таких змаганнях – турнір з настільного тенісу, турнір з пейнтболу, дебатний турнір, спортивне орієнтування, крос-фіт, військово-патріотичний табір. Серед професійно-технічних училищ перше місце посіло Вінницьке вище професійне училище, друге – Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище, третє – Центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій.

 У Вінниці нагородили переможців «Студентської Ліги 2017»

Серед навчальних закладів I-II рівнів акредитації перше місце посів Вінницький технічний коледж, друге – Вінницький коледж Національного університету харчових технологій і третє – Вінницький транспортний коледж. Щодо переможців серед навчальних закладів III-IV, то перше місце у Вінницького торговельно-економічного інституту Київського національного торгівельно-економічного університету, другі місця між собою розділили Вінницький навчально-науковий інститут економіки Тернопільського національно-економічного університету і Донецький національний університет ім. В. Стуса. Третє місце посів Вінницький національний медичний університет ім. Пирогова.

 У Вінниці нагородили переможців «Студентської Ліги 2017»

Учасників та переможців привітала заступник міського голови Галина Якубович. «Дякую за вашу активну життєву позицію, адже ні для кого не секрет, що наша молодь завжди в авангарді всіх подій, які відбуваються в місті. Ви – ініціативні, активно берете участь в усіх міських заходах, висловлюєте ідеї та поступово втілюєте їх в життя, або ж пропонуєте їх владі. У рамках Стратегії «Вінниця 2020» є такий пріоритет, як сильна територіальна громада, і кому, як не вам, краще розуміти, яке майбутнє має бути у нашого міста і нашої держави загалом. Тож вітаю вас, і бажаю нових перемог та звершень, нехай збуваються ваші мрії, а для цього потрібно навчатись і трудитись, але я впевнена, що молодь Вінниці саме так і робить», - каже Галина Якубович.

У Вінниці нагородили переможців «Студентської Ліги 2017»У Вінниці нагородили переможців «Студентської Ліги 2017»



Переглядів: 3271
Поширень: 0