26-27 жовтня 2017 року Вінницький національний технічний університет буде радо вперше зустрічати учасників XVI Міжнародної науково-технічної конференції (МНТК) «Вібрації в техніці та технологіях». Участь у даному заході візьмуть найкращі провідні фахівці та науковців виробничих та науково-дослідних установ зі всієї України та світу.

Технології машинобудування, харчового виробництва та будівельно-дорожних робіт, постійно потребують нових свіжих ідей та інноваційних підходів. Ці галузі вимагають, як глибоких фундаментальних знань, фізичних основ динаміки, міцності та надійності вібраційних та віброударних машин, так і прикладних навичок розробки конструктивних схем, конструювання, програмування, технології виробництва. А поєднання цих знань і навичок надає невичерпне джерело ідей та інноваційних проектів, зокрема із застосуванням корисних вібраційних процесів в техніці та технологіях.

Кращі фахівці та науковці України та світу приїдуть до ВНТУ на Міжнародну конференцію

Тому не дивно, що XVI Міжнародна науково-технічна конференція «Вібрації в техніці та технологіях» організовується вперше фахівцями Вінницького національного університету – флагману технічної освіти та науково-дослідних робіт Подільського регіону.



Переглядів: 2097
Поширень: 0