Speed Dating вже у Вінниці! Швиденько заповнюй аплікаційну форму. Нові знайомства, друзі, а може навіть кохані люди, все це допоможе тобі знайти Speed dating — новий формат знайомств.

Від 10 хлопців і 10 дівчат збираються в одному місці. Всім видаються спеціальні картки для нотаток зі списком учасників/учасниць протилежної статі.

Кожен пара учасників та учасниць спілкується 4 хвилини. За сигналом хлопці пересідають за наступний столик.

Наступного дня ви отримуєте електронного листа з контактами тих, з ким у вас збіглися симпатії. Далі все залежить від вас. 1 дзвінок + 1 назначена зустріч = нове знайомство з цікавою людиною.

Організатором даного заходу є Молодіжний Банк Ініціатив (МБІ) - активні, ініціативні молоді люди, які вірять в те, що молодь може сприяти позитивним змінам в місті. Більше того вони роблять виклик усім пасивним мешканцям міста і беруться самостійно назбирати кошти на конкурс грантів для молоді Вінниці. МБІ ставить собі за мету назбирати до травня 2018 року 5000 грн., які будуть використанні для фінансування 5 соціальних проектів, ініційованих молоддю нашого міста.

Студентську молодь Вінниці запрошують на "швидкі побачення"

Speed Dating - це перший фандрайзинговий захід МБІ, усі кошти зібрані завдяки даному заходу будуть використані на фінансування молодіжних соціальних проектів у травні 2018 року.

Захід орієнтований на молодь студентського віку.

Реєстраційний внесок за участь – 30 гривень.

Місце проведення: Buro, вул. М. Оводова, 62.

Реєстрація відкрита до 18.00, 8 листопада.

Випробовуй долю і відповідай на запитання! Успіхів ;)



Переглядів: 2826
Поширень: 0