Завершує свій 55 сезон вінницький Клуб Веселих та Найкмітливіших. Місяць тому було визначено переможця шкільних змагань команду “Те, что из Тех”, а на Міжнародний день студентів 17-го листопада в залі міського палацу мистецтв пройшов фінал Кубку КВН Вінниці на призи міського голови Сергія Моргунова.

Стартували одразу п'ять команд. Три з транспортного, педагогічного та промислово-технологічного коледжів. І дві з університетів - “Триголовий гусак Олежка” (ДонНУ) та “Хочу заміж!” (ВДПУ). Протягом п'яти конкурсів у кожної з команд знайшлися вагомі  аргументи, щоб претендувати на головний приз гри. Але вирішив все остаточно крайній музично-імпровізаційний конкурс. Після нього всього на дві десятих вперед вирвалась команда майбутніх педагогів. Вони і стали володарями Кубку Вінниці сезону 2017 року. Можливо тому, що навіть сама пані ректорка Наталія Лазаренко знайшла час, щоб знятися на гумористичний відео трейлері про свій університет, якому у цьому році виповнилося 105 років.

Крім студентів педагогічного ще одну локальну перемогу отримала команда “От души” Вінницького траспортного коледжу, як найуспішніша у лізі серед коліжанських команд.

 "От души"

1 грудня залишилося ще дізнатися ім'я Чемпіонів КВН Вінниці. За нього поборються студенти технічного і педагогічного університетів та торгово-економічного інституту.

- Мам, тебе в школу викликають!
- Так набридло! Скільки можна позоритись?
- Приходь твереза, не будеш позоритись!

“Олд сіті” (ВПК)

 Олд сіті

Вчера студентка педулища искупалась в Южном Буге, заодно химию себе сделала.

“Олд сіті” (ВПК)

- Знаєте в нас в універі настільки все строго шо навіть перед сесією не можна кричати у вікно общаги Халява прийди!
- Чого це?
- Бо общаги дуже близько до центрального ринку, можуть бомжі позбігатися.

“Хочу заміж” (ВДПУ)

 Хочу замуж

У нас в універі відкрилась школа танців під назвою Вам письмо!

“Хочу заміж” (ВДПУ)

- А ми з нашою групою ходили в музей Коцюбинського. Там можна було писати ручкою, якою писав Коцюбинський, посидіти на стільці на якому сидів Коцюбинський, і доїсти суп, який не доїв сторож..

“Хочу заміж” (ВДПУ)



Переглядів: 3056
Поширень: 0