У 2017 році студенти ВНТУ вибороли на міжнародних конкурсах з комп’ютерної графіки та веб-дизайну 160 перемог. З них 42 у країнах далекого зарубіжжя. Досягнення урочисто зареєстрували учора 15 лютого в «Книзі рекордів України».

Рекорд України зафіксовано в категорії «Освіта, унікальні та інтелектуальні досягнення українців».

«ВНТУ отримав диплом на підтвердження своєї унікальності. «Книга рекордів» дуже ретельно ставиться до досягнень, які фіксує. Багатьом ми відмовляємо. Інформація, що дізнався про ВНТУ, мене справді вразила. Україна має таке розумне майбутнє! Наша держава приречена бути успішною! Нам не вистачає лише єдності», — зауважив на урочистостях голова редакційної ради Національного проекту «Книга рекордів України», член Національної параолімпійської збірної України з плавання, світовий рекордсмен Олег Іваненко.

У Вінницькому національному технічному університеті зареєстрували інтелектуальний рекорд України

Минулого літа Олег Іваненко установив надлюцький рекорд — за 35 годин без сну подолавши 228 км тріатлону Ironman (Залізна людина).

«Якщо Іваненку вдається досягати задуманого в такому стані, то вам точно вдасться. Недосяжних цілей немає!» — Пан Олег каже, що робить рекорди для людей, щоб не втрачали віру в себе. А «Книгу рекордів України» разом з однодумцями творить для того, аби мільйони людей дізнавались про видатне і унікальне в нашій країні.

У Вінницькому національному технічному університеті зареєстрували інтелектуальний рекорд України

Загалом за усі роки у здобутку вихованців студії комп’ютерної графіки та веб-дизайну ВНТУ, якою керує перший проректор ВНТУ, професор Олександр Романюк, понад тисяча перемог. І тисячі робіт. На урочистостях продемонстрували кілька.

У присутніх навіть була можливість віртуально прогулятися Миколаївською вулицею Вінниці — таке ім’я колись мала Соборна.

Оцінили роботи Ксенії Моргунової, котра перемогла на у конкурсі компанії Corel (Канада).

І Олега Досужого, що здобув перше місце на конкурсі Computer space (Болгарія). На церемонії у Софії нагороду вінничанину-переможцю вручав президент цієї країни.

Не менш значимими були перемоги інших студентів ВНТУ на міжнародних конкурсах в Об’єднаних Арабських Еміратах, Тайвані, Фінляндії, Іспанії, Нідерландах, Португалії, Мальті, Австрії, Болгарії, Великобританії, Швеції, Чехії, Андоррі, Естонії, Хорватії, Швейцарії, Італії.

У Вінницькому національному технічному університеті зареєстрували інтелектуальний рекорд України

Ректор ВНТУ Володимир Грабко: «Мета — аби ці перемоги допомогли нашим студентам працевлаштуватись і мати гідну зарплату. Університет і надалі прагнутиме вирощувати таланти».

Заступник директора департаменту освіти і науки Вінницької обласної держадміністрації Валерій Бачинський: «Приємно, що облдержадміністрація має тісну співпрацю з нашим технічним університетом. Днями завершилася підготовка документів щодо створення нового навчального закладу — Подільського науково-технічного ліцею ВНТУ. Отож, можемо бути впевненими — внезабарі таких міжнародних перемог технічний університет матиме ще більше».

Олександр Сухомовський, директор школи-ліцею №7 Вінниці: «Серед студентів-переможців багато колишніх учнів нашого ліцею. Але й нинішні школярі-ліцеїсти теж навчаються у студії комп’ютерної графіки і веб-дизайну ВНТУ, перемагають у конкурсах. Деякі з них навіть уже зараз, ще будучи школярами, непогано заробляють».

Ректору ВНТУ Володимиру Грабку голова Національного проекту «Книга рекордів України» Олег Іваненко вручив диплом, котрий засвідчує внесення ВНТУ до «Книги рекордів України».

У Вінницькому національному технічному університеті зареєстрували інтелектуальний рекорд України

А студенти-переможці отримали сертифікати на підтвердження того, що є учасниками рекорду України.



Переглядів: 3641
Поширень: 0