19 травня на площі Європейській проходитиме уже VII Всеукраїнський фестиваль «Студентська весна». На сцені у денній програмі під час гала-концерту виступатимуть учасники фестивалю, а з 18.00 гостей свята розважатимуть зіркові гості із «Ліги Сміху» - команди «Загорецька Людмила Степанівна» та «Стояновка». Окрім того тут проходитиме виставка «Європейська освіта в Україні».

З 14:00 до 17:00 на площі Європейській відбуватиметься виставка від навчальних закладів міста "Європейська освіта". Парад учасників та офіційне відкриття відбудеться о 14:30. Після чого пройде флешмоб «Україна-це Європа».

О 15:00 розпочнеться гала-концерт за участі талановитої молоді, який триватиме до 18:00. Після гала-концерту учасників фестивалю на сцену вийдуть зіркові гості з проекту «Ліга Сміху» - команди «Загорецька Людмила Степанівна» та «Стояновка» (Молдова).

Уже не перший рік фестиваль «Вінницька студентська весна» організовує ГО "ВО Розвиток.Розвиток" та Ірина Борзова, за підтримки Вінницької міської ради та міського голови Сергія Моргунова, а також департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА.

Які ще розваги чекають на вінничан під час святкування Дня Європи можна дізнатися за посиланням



Переглядів: 2523
Поширень: 0