Як тільки потеплішало, одразу на вулиці Вінниці вийшли райтери. Новим весняним об’єктом для нанесення графіті стала невеличка будівля на території приватної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Аіст». Її впродовж двох днів розмальовували Denya і ще три хлопці. За цей час, як зізнаються хлопці, міліцейські патрулі кілька разів підходили до них.

- Але у нас дозвіл був офіційний, - говорить Denya, - «бумага» з мокрою печаткою школи. Пам’ятаю, що одного дня за дві години до нас тричі підходили правоохоронці. Перевірили нас по усіх своїх базах, подивились на дозвіл і пішли геть.

Найважче, за словами Denya, цієї зими було у 20 градусний мороз: малювати хочеться, а на вулиці дубар, того й вирішив розмалювати під’їзд у будинку, де проживає. «Ніхто не був проти, і я за 4 дні усе зробив», - ділиться хлопець.

Малюють вінницькі вуличні митці не тільки на стінах, а й на парканах. Один з таких – не Електромережі «прикриває» станцію технічного обслуговування.

Інший — на «трансформаторній будці», на які з’явились ще у 2010 році морські кольорові скарби. Тоді, як поділився Denya, хлопці у РЕС усе узгодили: дозвіл брали, що там не проти малюнку, навіть фото туди заносили.

Зараз працівники ЖЕКу гордяться малюнком, а от безладно розписані гаражі хочуть зафарбувати.


Переглядів: 9966
Поширень: 0