У Інтернеті засвітились вінницькі ДАІ-шники, які ніби-то беруть хабарі. На відео знято із помешкання будинку, як на проспекті Коцюбинського інспектори ДПС ДАІ міста Вінниці (номерний знак машини, на якій вони несли службу «0878») зупиняють «Таврію» і «Мерседес». Згодом водії щось передають людям у пагонах.

Начальник ДАІ УМВС України у Вінницькій області Павло Солоненко сам здивувався, коли сьогодні переглянув відео. Він підтвердив, що 25 жовтня дійсно два інспектори чергували на зазначеному місці.

- Інспектори вчора оформили протоколи і здали. Є їх записи у відповідних журналах, - говорить Павло Солоненко. - Ми зв’язувались поки що у телефонному режимі із водієм «Таврії». Він не підтвердив факт дачі хабаря.

Зараз у ДАІ проводиться службове розслідування, з усіма водіями, як пояснює Павло Дмитрович, будуть спілкуватись особисто.

У секторі зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області повідомляють, що начальник УМВС України у Вінницькій області Валерій Нонік призначив службове розслідування за фактом оприлюднення критичного відео в мережі Інтернет. Працівники інспекції з особового складу та внутрішньої безпеки проводять перевірку, матеріали якої будуть скеровані в прокуратуру для прийняття законного рішення.



Переглядів: 16747
Поширень: 0