Вже другий тиждень поспіль біля цього чарівного будиночка не змовкають радісний гомін, танці та пісні – всі поспішають на зустріч до Діда Мороза! Переступаючи через поріг будиночка, здається що дійсно потрапляєш до казки. Затишний прикрашений будиночок із каміном, а у центрі – крісло того самого чарівника, який готовий вислухати, а можливо й виконати побажання дітвори.

Резиденція Діда Мороза

Кожен день тут не схожий на інший – гостей завжди приємно дивують цікаві розважальні програми за участю найрізноманітніших казкових персонажів.

От наприклад, 30 грудня на гостину до Резиденції завітав справжній символ прийдешнього року – мудрий змій Каа, а з ним ще й інші герої із казки «Мауглі». Наперекір закону джунглів тут діє зовсім інший закон – дружби, радощів, загальної атмосфери свята та щастя.

А ще наш Дідусь Мороз напрочуд дружелюбний та гостинний, тому щодня його провідують вісники новорічних свят із різних півкуль світу. Цього разу ним видався індійський Махабелі.

Завітайте і Ви до Резиденції Діда Мороза, де на Вас завжди чекає незабутня інтерактивна програма, цікаві майстер-класи та море позитиву.

Нагадуємо, Резиденція працює щоденно з 15 до 20 години. Отож, чекаємо на Вас! Попередній запис на майстер-класи – у помічника Діда Мороза за телефоном: 69-17-31

Подаруйте свято своїй дітворі, при цьому дозвольте і собі в черговий раз повірити у диво!



Переглядів: 7116
Поширень: 0