Підпільний цех

Як розповів начальник ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павло Дармограй, підпільне виготовлення м’ясних напівфабрикатів у цеху, розташованому в одному з сіл Вінницького району, проводилося з порушенням ветеринарно-санітарних і гігієнічних вимог та норм чинного законодавства щодо дотримання умов безпечності та якості харчових продуктів.

Підпільний цех

Організував роботу підпільного виробництва, на якому працювали вісім жінок без трудових угод та санітарних книжок, 45-річний вінничанин.

Підпільний цех

На момент перевірки в приміщенні цеху працівники міліції виявили 260 кг текстурованого соєвого протеїну, який застосовується як наповнювач для виготовлення, котлет, пельменів, млинців, голубців, які так полюбляють прихильники швидкого приготування їжі. До того ж на маркуванні наповнювача зазначено, що термін його придатності для споживання скінчився ще в вересні минулого року.

Підпільний цех

Роботу виявленого підпільного цеху працівники міліції зупинили, а його власника притягнули до адміністративної відповідальності. Вилучені напівфабрикати головним державним інспектором ветміліції Вінницького району були визнані небезпечними для вживання та утилізовані.



Переглядів: 5763
Поширень: 0