23 січня у Вінниці на перехресті вулиць Театральна та Першотравнева рятувальники вивільнили з снігового полону автомобіль «МАН», водій котрого через погодні умови не впорався з керуванням, заїхав у сніговий замет й зачепив опору електропередач. Бійці служби «101» за допомогою троса витягли вантажівку на проїжджу частину дороги.

Згодом о 15:45 рятувальникам надійшла інформація, що на вулиці Салтикова-Щедріна в обласному центрі автомобіль швидкої допомоги потрапив у замет і застряг. До місця події було направлено працівників державної служби з надзвичайних ситуацій, які за допомогою спецтехніки визволили медичний транспорт з снігової пастки.

23 січня о 08:30 в оперативно-координаційний центр надійшло повідомлення, що на кільцевій дорозі в м Калинівка через ожеледицю вантажний автомобіль потрапив у кювет й потребує допомоги. На місце події з аварійно-рятувального загону ТУ МНС було направлено автотягач, який витягнув автівку на дорогу.

Цього ж дня о 13:10 на пункт зв\'язку державної пожежно-рятувальної частини №16 м. Бершадь від водія автомобіля КАМАЗ надійшло повідомлення, що через погані погодні умови його вантажівку з причепом знесло у кювет. За словами потерпілого, самостійно виїхати було неможливо. На допомогу водієві на спецтехніці прибули рятувальники, які оперативно провели аварійні роботи. Постраждалих немає.



Переглядів: 2919
Поширень: 0