прибирання вулиць Вінниці від снігу

За словами директора департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Сергія Кушніра, на розчистці прибудинкових територій висотних будинків сьогодні задіяні 500 прибиральників. А у разі необхідності їх кількість буде збільшено за рахунок жеківських працівників інших спеціальностей.

прибирання вулиць Вінниці від снігу

Що стосується вулиць та доріг міста, то їх з 11-ї години прибирає від снігу 27 одиниць техніки, повідомив начальник КП «Вінницьке шляхове управління» Святослав Буше. «Працюватимемо у цілодобовому режимі. Вже працює техніка і на тротуарах, але лише там, де це технічно можливо – тобто на 40 відсотках тротуарних площ. Вручну від снігу розчищатимемо тротуари, коли снігопад припиниться. Але зупинки та переходи будемо очищати постійно», - зазначив він.

Як повідомляють синоптики, снігопад у Вінниці триватиме і в суботу. При цьому очікується зниження температури до 7-12 градусів нижче нуля.

Вінницю засипає снігом

У зв‘язку з такими несприятливими погодними умовами ДАІ Вінниці звертається до громадян із проханням по можливості утриматися від пересування власним транспортом, а у разі потреби користуватися лише автомобілями на зимових шинах та суворо дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищувати безпечної швидкості, дотримуватися необхідної дистанції, правил проїзду перехресть. Пішоходам обов‘язково дотримуватися правил переходу проїжджої частини дороги, зважаючи на те, що водії за таких погодних умов не завжди мають можливість здійснити негайне гальмування.

прибирання від снігу

Також ДАІ звертає увагу водіїв на те, що автомобілі, які залишені на проїжджій частині поза межами стоянок ускладнюють роботу прибиральної техніки, а подекуди взагалі її унеможливлюють. Тому прохання до всіх автомобілістів – не паркувати автівки вздовж узбіч.



Переглядів: 9695
Поширень: 0