Головною метою працівників ДАІ було те, щоб нагадати дітям правила безпечної поведінки на дорозі під час святкових вихідних днів, які скоро очікуємо.

У 22-й школі пройшов  «День захисту  життя» - разом із співробітниками  ДАІ

Профілактика дитячого травматизму на дорогах, без перебільшення, потребує уваги усього суспільства. Минулого року на автошляхах Вінницької області сталося 64 ДТП учасниками яких стали діти. На жаль, восьмеро загинули, а 67 дітей були травмовані. Вже у цьому році на дорогах області поранено п’ятеро дітей.

У 22-й школі пройшов  «День захисту  життя» - разом із співробітниками  ДАІ

«Найголовніші правила в житті це ті, які вчать як зберегти життя, - говорить директор ЗОШ №22 Галина Розторгуєва,- У навчальній програмі нашого навчального закладу є курс охорони життєдіяльності, в рамках якого ми нагадуємо дітям про правила поведінки на вулиці. Але, коли про них розповідають професійні співробітники, діти це краще засвоюють. Тому ми дуже вдячні інспекторам ДАІ, які завжди беруть активну участь у наших заходах, навчаючи дітей безпеці на дорогах». Пильна увага за дорогою, яка проходить біля школи , прикута працівниками ДАІ давно, адже вона весь час нагадує про можливу небезпеку. І хоча в напрямках руху встановлені усі необхідні вказівки для водіїв, автопригод тут раніше відбулося чимало, учасниками яких, іноді, ставали і діти. Саме тому, Державтоінспекція та міська влада встановили біля школи кнопковий світлофор, яким сьогодні залюбки користуються діти.

У 22-й школі пройшов  «День захисту  життя» - разом із співробітниками  ДАІ

Цього ж дня вони демонстрували знання правил дорожнього руху, які вивчили впродовж навчального року. Вікторини, ігрові вирішення дорожніх ситуацій, які підготували співробітники ДАІ зацікавили усіх учнів школи. А як захистити себе від авто пригод на дорогах області , розказували у класах найменшим школярам інспектори профілактичної роботи.

У 22-й школі пройшов  «День захисту  життя» - разом із співробітниками  ДАІ

Чимале захоплення у школярів викликало знайомство зі спеціальною технікою ДАІ та засобами регулювання дорожнім рухом. Сподіваємося, що цей день та зустріч, а насамперед Правила дорожнього руху діти запам’ятають назавжди і будуть їх використовувати задля збереження свого життя.



Переглядів: 5548
Поширень: 0