До кінця травня, за сприятливих погодних умов, ямковий ремонт асфальтного покриття вінницьких вулиць буде закінчено. Протягом місяця дорожники відремонтували асфальт уже більш як на 70 дорогах, які постраждали після зимових перепадів температур. Вже розпочато роботи і з капітального ремонту доріг. Наразі капітально ремонтується дорожнє полотно на трьох міських вулицях.

Практично усі магістральні дороги Вінниці уже охоплено поточним ремонтом. Більш як на 70 вулицях ямковий ремонт проведено. Це половина усіх міських вулиць з асфальтним покриттям, які потребували поточного ремонту після закінчення складного зимового періоду. Однак дороги, на яких ремонт уже закінчено, є основними, із більшими масштабами робіт і потребували значних затрат часу. До кінця травня дорожники планують закінчити основні роботи по усіх вулицях і приступити вже до поточного утримання.

Сьогодні поточний ремонт здійснюється сімома бригадами на вулицях: Бучми, Привокзальна, Маяковського, Ломоносова, Ватутіна, Сабарівське шосе. По вулицях Б.Хмельницького та Нансена ремонтні роботи ведуться автоматизованою машиною «УЯР». В ніч на вівторок, 14 травня, дорожники будуть проводити забивку швів по пр. Коцюбинського.

Два тижні тому стартували роботи і з капітального ремонту доріг. Роботи розпочато на «кущі» вулиць Чкалова, Червонохрестівської та Михайличенка. На перших двох вулицях вже піднято бордюри, здійснено підсипку щебенем та укладено вирівнюючий шар асфальту. По вулиці Михайличенко роботи тільки розпочато. Загалом же цьогоріч заплановано капремонт та реконструкція 18 вінницьких доріг.



Переглядів: 3898
Поширень: 0