На свято завітали не лише мешканці міста, але і запрошені діти з багатодітних родин з районів нашої області. У програмі заходу конкурси, розваги, інтерактивні ігри тощо.

Дружна родина – міцна країна. Дитяче свято у «Мегамоллі»

З малечою грали, проводили конкурси з призами і водили хороводи казковий герой Лунтік та клоуни. Співали і танцювали юні артисти, демонстрували прийоми бойових мистецтв вихованці секції бойового гопака з Гнівані. рВідбулися також майстер-класи з малювання, витинанки, виготовлення ляльки-мотанки тощо. Поруч агітували вести здоровий спосіб життя: пропонували продегустувати стаканчик яблучного соку і прочитати антиалкогольну газету. Молодих батьків консультували по грудного вигодування малюків.

Дружна родина – міцна країна. Дитяче свято у «Мегамоллі»

Дитяче свято організували Громадська організація "Територія мам" (голова Валентина Ткачук), Благодійний фонд "Здорова нація" (голова Вадим Кудіяров) та жіночий клуб «Перлина» за підтримки отамана Козацького полку ім. Івана Богуна Володимира Воловодюка.

Дружна родина – міцна країна. Дитяче свято у «Мегамоллі»

– Ми прагнемо привернути увагу до сімейних цінностей, - зазначила Валентина Ткачук - На жаль, вони поки що значною мірою недооцінені. Необхідно, щоб всі члени родини активніше спілкувалися один з одним, разом гуляли і відвідували різноманітні заходи. На жаль, нині часто це підміняється спільним переглядом телевізора або комп’ютерними іграми.

Дружна родина – міцна країна. Дитяче свято у «Мегамоллі»

За словами Вадима Кудіярова, він підтримає проект громадської організації «Територія мам», яка активно пропагує сімейні цінності, адже це дуже важлив, - саме міцна родина є найважливіша складова кожної міцної держави.



Переглядів: 993
Поширень: 0