Урочисте нагородження учасників ХХІ обласного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе» відбулося 4 червня у Вінницькому обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Садовського.

На Вінниччині відбулось свято добра, світла і любові "Повір у себе"

Учасників фестивалю привітали заступник голови обласної державної адміністрації Любов Спірідонова та перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський. Переможцям фестивалю почесні гості вручили дипломи та подарунки.

На Вінниччині відбулось свято добра, світла і любові "Повір у себе"

Цьогоріч у обласному Фестивалі брало участь 135 осіб дітей та молоді до 35 років, в яких попри життєві негаразди живе наснага творити. У свої прекрасні вироби вони вклали частинку своєї трепетної душі.

На Вінниччині відбулось свято добра, світла і любові "Повір у себе"

ХХІ обласний фестиваль творчості і талантів дітей та молоді з з особливими потребами «Повір у себе» розпочався 23 травня з відкриття у обласному краєзнавчому музеї виставки робіт усіх його учасників. Відвідувачі виставки мали можливість ознайомитися з понад 500 роботами учасників. Серед них - твори образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, вироби з паперу, різні дизайнові композиції з використанням природного матеріалу, м`які та в`язані іграшки, одяг, листівки, сумки, прикраси, вироби з дерева, архітектурні композиції, фото, а також літературні твори. Усі глядачі, які познайомилися з роботами, що були представлені на виставці в музеї, мали можливість віддати свій голос за учасника, роботи якого найбільш сподобались. У голосуванні взяли участь 1044 глядачів виставки. Кожен з переможців голосування отримав більше, ніж 25 голосів.

На Вінниччині відбулось свято добра, світла і любові "Повір у себе"

Вже стали постійними учасниками Фестивалю вихованці центрів соціально-психологічної реабілітації, роботи яких і в цьому році були представлені на виставці. За постійний пошук інноваційних форм і методів роботи з дітьми та молоддю з інвалідністю, реалізації їх талантів та за багаторічну участь у Фестивалі «Повір у себе» пам`ятні відзнаки, подарунки та дипломами ХХІ фестивалю отримали 5 центрів соціально-психологічної реабілітації області та центр реабілітації дітей-інвалідів «Промінь».

Після нагородження всі учасники заходу переглянули святкову виставу, яку підготували актори Вінницького обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Садовського.

На Вінниччині відбулось свято добра, світла і любові "Повір у себе"

В урочистостях з нагоди завершення фестивалю також взяли участь: начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації – Дорош Т. С., начальник управління у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації – Стоялова О.В., директор Департаменту соціальної політики облдержадміністрації - Коваль М.Є., заступник директора Вінницького обласного центру зайнятості Аляб’єва С.С., директор Вінницького обласного відділення Фонду захисту інвалідів Полонський С.Д., директор Вінницького обласного краєзнавчого музею Висоцька К.І., голова Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України Глухенький С.А. Вони вручили учасникам фестивалю спеціальні подарунки.



Переглядів: 6413
Поширень: 0