Цьогоріч доброзичливі смайлики, що минулого року «оселились» на майдані Незалежності, поширились на спортивно-ігрові мультикомплекси. Вони розмістились на майданчиках, які встановлені в травні біля ЗОШ №11, Палацу дітей та юнацтва та на Хмельницькому шосе навпроти заводу «Аналог».

нові смайлики у Вінниці

У Вінниці міська влада продовжує встановлювати спортивно-ігрові мультикомплекси в рамках програми «Місто, дружнє до дітей». Ще у травні біля ЗОШ №11 з’явились майданчик «Джунглі», турніки та тренажери; біля Палацу дітей та юнацтва – дитячий майданчик «Бастіон» та тренажери; на Хмельницькому шосе – ігрова площадка «Каравела» і також тренажери.

Вінничани охоче користуються такими мультикомплексами, яких у Вінниці вже 15, а до кінця червня буде 18. Щоб нагадувати відвідувачам про правила поведінки у цих місцях відпочинку та дозвілля, і з’явились смайлики. Поради дорослим та дітям написані українською та англійською мовами. Орієнтовані вони на виховання відповідальності до місць спільного користування і доброзичливості один до одного. А усміхнені смайлики додають гарного настрою.

До кінця червня у місті буде встановлено ще три комплекси – біля школи №6 з’явиться багатофункціональний спортивний майданчик, на території ЗОШ №16 буде дитяча площадка «Джунглі», тренажери та турніки, а біля школи №32 теж дитячий майданчик «Джунглі». Там також буде встановлено інформаційні дошки зі смайликами.



Переглядів: 10246
Поширень: 0