ярмарка вакансій у Вінниці

На ярмарок були запрошені та взяли участь 65 підприємств, установ та організацій міста Вінниці та Вінницького району. Серед учасників ярмарку свої підприємства представляли ТОВ «Мур», ТОВ «Украфлора-Вінниця», ТОВ «Вінницький к-т хлібопродуктів №2», КП «Аеропорт Вінниця», ТОВ «Вінницький агрегатний завод», Вінницька фабрика «Динамо», ТОВ «Бріз-Т», АТ «Старохова Група ТАСС», ТОВ «Авіс», ТОВ Фірма «Ремаса», ПАТ «Маяк», ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» та інші підприємства, установи та організації різних форм власності, приватні підприємці.

ярмарка вакансій у Вінниці

На ярмарку пропонувалися 360 вакансій. З них 162 представлено безпосередньо роботодавцями, що брали участь у заході та більш ніж 200 вакансій по місту Вінниця та Вінницькому району, які було розміщено на стендах самостійного пошуку роботи. Також були представлені вакансії з інших регіонів України (Київська область та АР Крим).

ярмарка вакансій у Вінниці

Під час ярмарку роботодавці мали можливість презентувати свої підприємства, а відвідувачі – можливість особисто зустрітись та поспілкуватись безпосередньо з роботодавцем або його представником, отримати інформацію про підприємство та запропоновані робочі місця, умови праці та розмір її оплати. Роботодавці мали змогу підібрати собі працівників для укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад.

ярмарка вакансій у Вінниці

В ході заходу було забезпечено функціонування консультаційних пунктів для осіб з інвалідністю, з питань праці та зайнятості, соціального страхування населення, з вибору професії, з підприємництва за сприяння служби зайнятості, щодо отримання ваучера для проходження перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації.

ярмарка вакансій у Вінниці

Відвідувачі за бажанням мали змогу отримати індивідуальні консультації щодо техніки самостійного пошуку роботи, складання резюме, а також пройти психодіагностичне тестування та визначитись з вибором професії.



Переглядів: 4872
Поширень: 0