27 червня о 00:22 вінницьким рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі на вул. Бучми з автомобільного мосту залізничного переїзду впав автомобіль «Мерседес-Спринтер» на залізничну колію та перекрив рух потягів по одній колії сполученням Жмеринка-Вінниця, Південно-Західної залізниці.

аварія

На місце події відразу було направлено рятувальників. Працівники УДСНС встановили, що водій автомобіля «Мерседес-Спринтер» при русі з вул. Бучми на вул. Привокзальна через автомобільний міст не впорався з керуванням. Мікроавтобус впав на одну із двох залізничних колій.

ДТП

Внаслідок події водія було доставлено до Вінницької міської лікарні каретою швидкої медичної допомоги з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійні травми голови та хребта». Як повідомляє прес-служба СЗГ УМВС за даними лікарів, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

До ліквідації події було залучено 4 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу.

Працівники оперативно-рятувальної служби за допомогою лебідки відтягли з колії в кювет, після чого рух потягів було відновлено.



Переглядів: 5583
Поширень: 0