Цей конкурс – гарна нагода позмагатись за звання кращого будинку, під’їзду чи прибудинкової території та отримати грошову нагороду, яку можна витратити на розвиток будинку або благоустрій прилеглої території.

Переможців конкурсу спеціальна комісія буде визначати на початку осені. А поки що збираються заявки на участь у ньому. Щоб змагатись за грошову винагороду, потрібно до 20 серпня подати до департаменту житлового господарства міської ради (вул. Соборна,59, каб.502, тел.59-51-92) заяву та не менше 10 фотографій, які в повній мірі відображають стан будинку чи прибудинкової території. Чим більше фотофіксацій, тим краще конкурсна комісія може оцінити стан будинку.

Відповідно до положення про конкурс, до участі допускаються лише доглянуті багатоповерхівки, які знаходяться у гарному технічному стані, не мають пошкоджень фасадів та цоколів, відсутні самовільні добудови та надбудови. Важливим фактором у визначенні переможця буде і ставлення самих мешканців до свого будинку.

Цьогоріч номінацій залишилось чотири:

  • «Будинок зразкового утримання, забудови до 1995 року»;
  • «Будинок зразкового утримання, забудови від 1996 року»;
  • «Під’їзд зразкового утримання»;
  • «Найкраща прибудинкова територія».

За перші місця на переможців чекають грошові винагороди у розмірі 10 та 6 тисяч гривень (в залежності від номінації), за друге місце 7 або 4 тис. грн. і за третє – 4 або 2 тисячі.



Переглядів: 3280
Поширень: 0