Відучора у Вінниці почалася подача тепла до садочків, шкіл, лікарень та пологових будинків, щоб було комфортно дітям, майбутнім мамам та пацієнтам медичних закладів. Теплопостачальні підприємства подають тепло до закладів відповідно до заявок, які надходять від їх керівників.

Протягом останніх років дошкільні та шкільні заклади, а також медичні установи обласного центру забезпечуються теплом ще за декілька тижнів до офіційного початку опалювального сезону. Щоб створити дітям та дорослим комфортні умови перебування у закладах, на календарні дати керівництво міста не зважає. Цей рік не став винятком. Через похолодання подача тепла вже розпочалася. КП «Вінницяміськтеплоенерго» та інші теплопостачальні організації почали обігрівати установи відповідно до заявок, які надходять від їх керівників.  Як повідомили у КП «Вінницяміськтеплоенерго», до кінця дня вони запустять тепло ще у трьох школах та чотирьох садочках.

Раніше розпочати опалювальний сезон стало можливим завдяки завчасно проведеній підготовці підприємств житлово-комунальної сфери до зими та комплексній перевірці стану тепломереж та заповнення систем водою, що для Вінниці є вже традиційною практикою. Такі заходи дають змогу заздалегідь виявити проблемні ділянки та своєчасно усунути недоліки.

Нагадаємо, що відповідно до нормативів, підставою для початку опалювального сезону є середньодобова температура повітря, яка тримається нижче позначки +8 С0 упродовж трьох діб.



Переглядів: 4747
Поширень: 0