Снігопади ледь дали працівникам комунальних служб розчистити місто, як Вінницю знову накрили опади.

Щоденно для розчистки снігу та посипки вулиць протиожеледними матеріалами виходить 43 одиниці техніки та більше сотні працівників. Також паралельно комунальні служби очищають тротуари та зупинки громадського транспорту. З 19 січня, коли почалися сильні снігопади і до сьогоднішнього дня використано близько 1300 тон протиожеледних матеріалів.

На прибудинкових територіях міста працює 23 одиниці техніки: 20 тротуарно-прибиральних машин та 3 трактора. «Більше 700 двірників розчищають контейнерні майданчики, проходи до будинків, сходи та проїжджу частину прибудинкових територій. З 19 січня, коли почалися сильні снігопади, у дворах багатоповерхівок використано близько 120 тон протиожеледних матеріалів», – каже директор департаменту житлового господарства Сергій Кушнір.

Начальник відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» міської ради Антоніна Іващук повідомила, що, незважаючи на несприятливі погодні умови, комунальні послуги (тепло-, водо- та електропостачання) вінничанам надаються стабільно. Громадський транспорт рухається в штатному режимі.



Переглядів: 3037
Поширень: 0