Вінницька область в черговий раз рекламувала себе полякам. 13 квітня, на запрошення Свєнтокшицького воєводства, у місті Кельце вінницька делегація презентувала туристичний потенціал області в рамках VI Міжнародної виставки сільського туризму та агротуризму «Агротревел».

На виставці «Агротревел» у Кельце вінничани вчили поляків писанкарству і рекламували туристичний потенціал області

Вінниччина стала головним міжнародним партнером виставки, тому експозиція області користувалась неабиякою популярністю серед польських та закордонних відвідувачів. Окрім відео-презентації туристичного потенціалу області, на стендах містилася інформація щодо головних туристичних атракцій регіону. Експозиція була представлена кращими досягненнями народних майстрів області в писанкарстві та декоративно-прикладному мистецтві. Крім того, в рамках заходу, майстринями народної творчості проводились теоретичні та практичні заняття з писанкарства та інших видів народного мистецтва. Гостей заходу розважали учасники народного аматорського вокального ансамблю «Подільські музики» Вінницького районного будинку культури.

На виставці «Агротревел» у Кельце вінничани вчили поляків писанкарству і рекламували туристичний потенціал області

В рамках виставки делегація взяла участь в міжнародній конференції «Перспективи розвитку туризму в сільській місцевості в новому програмному періоді ЄС з врахуванням існуючого досвіду». В урочистому відкритті конференції взяла участь заслужена артистка України Ірина Швець.



Переглядів: 2913
Поширень: 0