18 липня teens-club «Універ» на базі підліткового клубу «Гараж 77» знайшов своє бачення вирішенню актуальної проблеми виживання дітей у «міських джунглях».

Малечу не тамували довгими лекціями на тему дорожнього руху, а в ігровій формі, весело та зрозуміло донесли до наймолодших жителів міста, як саме потрібно поводити себе на дорозі, та подарували їм знання, веселу компанію, приємні емоції та гарний настрій.

Діти в «Гаражі» вчилися виживати у «міських джунглях»

- В нашому сьогоденні, окрім вирішення буденних питань, значне місце посідає питання безпеки наших дітей! Саме з метою виховання законослухняних учасників дорожнього руху та формування у дітей навичок безпечної поведінки на дорозі, була створена ця програма. - розповідає організатор Ірина Максимчук.

Усі дітлахи розділились на дві команди – «Регулювальники» та «Мафія на дорозі». За кожну правильну відповідь, розгаданий кросворд чи вирішену вікторину команди отримували бали. За підсумком перемогла дружба.

Діти в «Гаражі» вчилися виживати у «міських джунглях»

Другим етапом був перегляд мультфільмів «Азбука безпеки на дорозі», в яких веселі герої розповідали дітлахам, про історію виникнення правил дорожнього регулювання, дорожніх знаків та значення їх у житті кожної людини. 

- Я і не знала, що щось вивчати може бути на стільки весело та цікаво, - ділиться враженнями Марійка, - обов’язково прийду сюди наступного разу та покличу друзів подивитись нові серії та пограти в ігри.

Діти в «Гаражі» вчилися виживати у «міських джунглях»

Усім присутнім організатори подарували кодекси маленьких велосипедистів, адже саме на цьому виді транспорту малеча проводить найбільше часу.



Переглядів: 3692
Поширень: 0