З метою популяризації вітчизняного книговидання серед широких кіл громадськості та відзначення кращих періодичних видань, радіо- і телепередач визначеної тематики Держкомтелерадіо України щороку проводить Конкурс на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ.

Держкомтелерадіо України звернувся до обласних та Київської міської державної адміністрації з пропозицією розглянути можливість залучення місцевих друкованих та електронних ЗМІ до участі у зазначеному Конкурсі.

Відповідно до Положення про конкурс, редакції періодичних видань, радіо-та телекомпанії, видавництва та видавничі організації, бібліотеки, навчальні заклади, громадські та творчі організації подають до Держкомтелерадіо України на конкурс один примірник публікації в газеті, журналі, а також радіо- та телепередачі, які присвячені українській книзі (на аудіо- та електронних носіях – CD DVD). Висунуті творчі роботи слід подавати до Держкомтелерадіо України на розгляд журі до 15 січня 2015 року.

До творчих робіт, висунутих на конкурс, додаються: лист звернення до журі конкурсу; анотація до творчої роботи з аргументацією висунення на конкурс; довідка про автора; відгуки у пресі про творчу роботу, якщо такі є.

Газетні та журнальні публікації, радіо- та телепередачі (на аудіо- та електронних носіях), а також матеріали до них, направляються до Держкомтелерадіо України з позначкою «Конкурс на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ» за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, департамент видавничої справи і преси, кім 704.

Анотацію на видання та довідку про автора прохання надсилати Держкомтелерадіо України в електронному вигляді на адресу: [email protected].

З Положенням про щорічний конкурс на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо України www.comin.gov.ua в рубриці «Виставки, конкурси, премії, фестивалі, календар знаменних дат».



Переглядів: 2924
Поширень: 0