У боях з терористами під Іловайськом в рамках АТО, сумновідомому "Іловайському котлі" загинуло п`ятеро вінничан. Їхні імена стали відомі вчора, 11 вересня.

 

В\'ячеслав Дремлюха

Хлопцю 22 роки, родом з Бершаді, служив у Збройних силах України. Загинув під Ілловайськом. Тіло бійця пролежало на сонці чотири дні, поки його ідентифікували. Його поховали 6 вересня у Бершаді.У хлопця залишились сестричка та наречена. Родина живе скромно. Мама – продавчиня, а тато безробітний.

Віктор Ковальчук  Більше читайте тут: http://vinnitsaok.com.ua/2014/09/12/189803

 

В’ячеслав Катрич

Проходив строкову службу у спецпідрозділі «Ягуар» у Калинівці. В АТО мобілізували у липні в батальйон «Миротворець». Їхньою основною функцією була робота у звільнених Нацгвардією містах. Рідним сказав, що їде на 45 днів, а потім з ротацією повернеться додому. Його брат Павло розповів, що з 25-26 серпня зв\'язок з В’ячеславом зник. Загинув військовий 29 серпня. Якраз приблизно у ці дні він мав би повернутися додому. Поховали 35-річного В\'ячеслава Катрича 7 вересня.

 

Сергій Ар\'янов

Пішов у АТО добровольцем, де пробув півтора місяця. Кілька днів тому набрав дружину й сказав, що їде на завдання. Телефон вимкнув. Про те, що Сергій загинув, повідомили чужі люди. Похоронили 28-річного вінничанина 10 серпня. Рік тому хлопець одружився. Його коханій Марині двадцять років.

 

Віктор Ковальчук

Народився Віктор 8 грудня 1992 року в Козятині. Всього два місяці тому Віктор закінчив навчання в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (факультет аеромобільних військ та розвідки), після чого поїхав у зону проведенні АТО. Таме воював у складі 80-ї окремої аеромобільної бригади, будучи командиром взводу. Віктор загинув від несумісного із життям пораненням під час виконання бойової операції. Батько Віктора після смерті сина покинув роботу вчителем фізкультури й пішов служити до Нацгвардії.

Віктор Ковальчук  Більше читайте тут: http://vinnitsaok.com.ua/2014/09/12/189803

 

Василь Івкун

Народився у Ямполі. В АТО 31-річний чоловік був оператором-навідником БТРа. Встиг зателефонувати матері перед смертю: «Мамо, тут все горить!»  «Мамо, танки!» – потім зв\'язок з хлопцем обірвався.

 


Переглядів: 5713
Поширень: 0