14 вересня на площі Європейській у Вінниці піротехніки УДСНС провели заняття для цивільного населення, під час якого вінничанам та гостям міста розповіли про основний алгоритм дій у випадку військових дій.

У центрі міста рятувальники вчили вінничан цивільному захисту

Також бажаючі мали змогу ознайомитися з видами видами боєприпасів та вкотре отримати рекомендації, щодо правил поведінки при їх виявленні. В цілому зустріч пройшла плідно та досить емоційно. З усього було зрозуміло, що при теперішній ситуації на сході держави питання безпеки життєдіяльності вийшло чи не на основний план у пересічних громадян.

У центрі міста рятувальники вчили вінничан цивільному захисту

Так, люди цікавились кількістю бомбосховищ на території Вінниці та області, їх місцем знаходження, досконально занотовували перелік необхідних речей, якими потрібно укомплектувати «тривожну» валізу тощо. Варто зазначити й масовість заходу, якій сприяло обране місце проведення. Цікавим також є й те, що до навчань долучались навіть деякі пари молодят, адже саме тут фото сесія у день весілля вже стала традиційною для подолян.

У центрі міста рятувальники вчили вінничан цивільному захисту

Окрім рятувальників до експрес-курсу долучилися також і медпрацівники, які в свою чергу закцентували увагу присутніх на основних аспектах при наданні першої допомоги потерпілим.



Переглядів: 3631
Поширень: 0