15 вересня, небайдужі учні Вінницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13, зібрали іграшки для дітей, сім\'ї яких залишилися у зоні бойових дій на сході України.

Ми розуміємо, що іграшки – це не першочергові речі, які потрібні їм зараз, але це ті маленькі миттєвості щастя, які вони собі зараз дозволити не можуть, ми гадаємо що в такий важкий час вони раді будь-якій виявленій увазі, - сказав учень школи Артем.

Сьогодні, 15 вересня, небайдужі учні Вінницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №13, зібрали іграшки для дітей сім’ї, яких залишилися у зоні бойових дій на сході України. Ми розуміємо, що іграшки – це не першочергові речі які потрібні їм зараз, але це ті маленькі миттєвості щастя які вони собі зараз дозволити не можуть, ми гадаємо що в такий важкий час вони раді будь-якій виявленій увазі, - сказав учень школи Артем. Усі зібрані іграшки школа передала військовослужбовцями Вінницького гарнізону, що незабаром вирушать в зону проведення АТО. Також директор школи Світлана Лученко зауважила, там на Сході України де ідуть бойові дії суверенність нашої Батьківщини захищають і випускники нашої школи, тому для них ми хочемо передати частинну Поділля, ось цим стягом України на якому ми залишили свої побажання, а найголовніше з цих побажань те щоб вони повернулися на рідну землю цілими і неушкодженими.

Усі зібрані іграшки школа передала військовослужбовцями Вінницького гарнізону, що незабаром вирушать в зону проведення АТО.

Також директор школи Світлана Лученко зауважила, там на Сході України де ідуть бойові дії суверенність нашої Батьківщини захищають і випускники нашої школи, тому для них ми хочемо передати частинну Поділля, ось цим стягом України на якому ми залишили свої побажання, а найголовніше з цих побажань те щоб вони повернулися на рідну землю цілими і неушкодженими.



Переглядів: 4586
Поширень: 0