Перший же день після виборів “порадував” вінничан несподіваними відключеннями трьох головних комунальних послуг - світла, води і диспетчерської служби мерії. Особливо дісталось мешканцям мікрорайону “Вишенька” та престижного “Поділля”... Перші сиділи на темну і думали-гадали чи знову не “робляться вибори” в ОВК №11 на проспекті Космонавтів, як це було два роки тому? А в кранах верхніх поверхів “подолян” без попередження зникла вода і на вечірній чай воду вимушено купляли у супермаркетах.

Водночас, поскаржитись на ці “відключки” на звичний телефон “Цілодобової варти” в ці години було практично неможливо... Бо за номером “1560” весь цей час замість голосу оператора грала заспокійлива музика чи вмикався автовідповідач...

Чому вчора половина Вишеньки сиділа без світла і води?

- По світлу місто мало в понеділок аварійне відключення по 60 підстанціях через згорілі 6 фідерів, - прокоментував ситуацію в.о. мера Сергій Моргунов. - Тому ремонтні роботи по велись всю ніч і обленерго вдалось дати живлення вже через три години після відключення... По воді стався прорив труби водогону по проспекту Юності діаметром 700 міліметрів. Довелось включати резервну гілку водопостачання, але через трубу 300 міліметрів. Тому на верхніх поверхах “Поділля” і загалом по Вишенці було падіння тиску води.

Щодо роботи “Цілодобової варти”, то вчора ввечері через ці дві аварійні ситуації 6-х операторів просто завалили дзвінками мешканці міста. Через цей шквал дзвінків “Варта” просто не змогла обробити всі звернення і тому включався автовідповідач. В цілому ситуація по Вінниці є контрольованою, але перші морози і перепади температур випробовують старі мережі на міцність. Про всі “че-пе”, холодні труби та темні вулиці просимо телефонувати на “1560” і не зважати на післявиборчі настрої.



Переглядів: 6104
Поширень: 0