До диспетчера Західного автовокзалу зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що приміщення автостанції заміноване, і за 20 хвилин має статись вибух.

3 грудня о 14.26 по спецлінії «102» зателефонував диспетчер автовокзалу та повідомив, що кілька хвилин назад зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що за 20 хвилин на автостанції має статись вибух – у приміщенні закладено вибухівку.

Як розповів в.о. начальника міського відділу міліції м. Вінниці Кирило Доценко, за кілька хвилин після отримання повідомлення на місце надзвичайної події виїхали вибухотехнічна лабораторія, служби оперативного реагування міліції, МНС і швидка допомога. Люди, що знаходилися в приміщенні автовокзалу та на платформах, були евакуйовані.

Робота щодо обстеження приміщення та прилеглої території на наявність вибухонебезпечних предметів триває.

Міліція попереджає, що за неправдиві повідомлення про замінування передбачена кримінальна відповідальність за ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об\'єктів власності). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 7201
Поширень: 0