Протягом трьох місяців вінничани робили добровільні внески для наших військових при оплаті комунальних послуг у касах міста та на сайті www.pay.vn.ua. За цей час було зібрано 66 тисяч гривень, на які було придбано тепловізор. Його вже передали українським військовим на Схід.

З 8 вересня цього року Благодійний фонд «Подільська громада»  спільно з «Центром муніципальних систем управління» започаткували акцію «По гривні з кожного врятує життя». Вона має на меті збір добровільних благодійних внесків на потреби військових-вінничан, які зараз воюють в АТО.

Зробити благодійний внесок можна безпосередньо при сплаті за житлово-комунальні послуги в касах банків та ЖЕКів міста. Також можна зробити свій внесок на будь-яку суму зі своєї платіжної картки.

«За 3 місяці проведено 5215 добровільних благодійних внесків при оплаті комунальних послуг у касах міста та на сайті www.pay.vn.ua. Як результат – зібрано 66 032 грн. Крім того, працівники Центру муніципальних систем управління теж зробили свій внесок у розмірі триденного заробітку. За зібрані кошти БФ «Подільська Громада» та Центр муніципальних систем управління придбали тепловізор Pulsar Quantum HD50S та передали його на потребу українських військових на Схід. Ми дякуємо всім небайдужим та закликаємо продовжити підтримку української армії. Ми щоденно звітуємо про всі надходження і використання зібраних коштів, та передачу придбаного на потреби нашим військовим», – каже заступник директора Центру муніципальних систем управління Юрій Злотник.



Переглядів: 4227
Поширень: 0