Бути вірними українському народу, своїй державі, чесно, гідно, мужньо та рішуче виконувати свій обов’язок присягнули бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Вінниця» і «Вінниця-2».

Батальйон спеціального призначення «Вінниця» поповнився новобранцями. Цього разу пліч о пліч з бійцями «Вінниці» вишикувались бійці новоствореного батальйону «Вінниця-2».

Всі вони молоді люди, які вступили на службу до лав міліції, аби захищати спокій громадян та територіальну цілісність держави.

Полку правоохоронців прибуло

В урочистій обстановці бійці батальйонів присягли на вірність державі та українському народу. З цією визначною та хвилюючою подією у житті новобранців привітав головний міліціонер Вінниччини Ігор Моренець:

- Сьогодні визначний день у вашому житті – ви склали Присягу працівника органів внутрішніх справ України. Це є свідченням вашого життєвого вибору, який ви зробили у нелегкий для країни час. Бажаю вам успіхів у службі, чесно та гідно виконувати свій обов’язок.

Полку правоохоронців прибуло

За словами Ігоря Моренця, усі ці новобранці пройшли тренування з фізичної та вогневої підготовки, навчились орієнтуватися на місцевості та діяти в складі роти, групи, підрозділу, затримувати підозрілих осіб. Під час наступної ротації вони змінять своїх колег, які зараз несуть службу в зоні АТО.

Полку правоохоронців прибуло

Слова Божого благословення новоспечені бійці «Вінниці» і «Вінниці-2» отримали від священнослужителя. Він закликав їх дотримуватися Закону Божого в усіх своїх діяннях, виконувати свій службовий обов’язок чесно та по-божому.



Переглядів: 3951
Поширень: 0