Вчора у Вінниці презентували нову дитячу програму «Відкрита рада». Нею запроваджуються відвідини Вінницької міської ради учнями 4-х класів шкіл міста. Програма спеціально розроблена для вінницької малечі в ігровій формі. Дітей знайомитимуть з роботою «Цілодобової варти», Прозорого офісу та телеканалу «ВІТА».

У День Святого Миколая Школа стюардес-екскурсоводів, Центр підліткових клубів «Універ», «Подільський туристично-інформаційний центр» за сприяння відділу у справах молоді та туризму презентували нову дитячу програму «Відкрита рада».

Вінницькі чотирикласники будуть знайомитись із роботою мерії

Метою цієї програми є запровадження відвідин приміщення Вінницької міської ради учнями 4-х класів шкіл міста. В план екскурсі будуть входити вікторини, знайомство з роботою Цілодобової варти, Прозорого офісу та телестудією «ВІТА». А наприкінці подорожі стюардеси пропонуватимуть дітям переглянути цікавий мультфільм про основи місцевого самоврядування та подаруватимуть на згадку Паспорт маленького вінничанина, символічні браслети та солодощі.

Для школярів участь у програмі безкоштовна. «Важливим є те, що діти, закінчуючи четвертий клас, отримують перші знання з місцевого самоврядування. Завданням програми є зацікавити дітей розвитком рідного міста, бажанням більше дізнатись про Вінницю, адже в майбутньому саме вони будуть писати її історію», - каже Віра Балєєва, директор Центру «УНІВЕР».

«Програма розрахована на підвищення патріотизму, любові та поваги до рідного міста; формування відкритого суспільства та прозорості роботи органів місцевого самоврядування», - зазначила начальник відділу у справах молоді та туризму Юлія Мончак.



Переглядів: 3698
Поширень: 0