У 2015 році заплановано оновити ігрові майданчики у п’яти дитячих садочках міста. Нові гойдалки та каруселі з’являться на територіях ДНЗ №№2,9,10,13 та 34. Однак цей перелік і обсяги робіт ще не остаточні, вони будуть залежати від курсу гривні, тому плани можуть корегуватися.

З кожним роком у Вінниці збільшується кількість дитячих майданчиків та мультикомплексів, де можуть відпочивати та займатися фізкультурою як маленькі вінничани, так і їхні батьки. З 2006 по теперішній час на прибудинкових територіях та в мікрорайонах приватної забудови облаштовано більше двох сотень дитячих та спортивних майданчиків, в тому числі в 2014 році – 14 дитячих майданчиків. Протягом кількох останніх років у Вінниці встановлюються і мультикомплекси, які включають дитячі ігрові майданчики та спортмайданчики з тренажерами і турніками для занять воркаутом. На сьогодні у місті таких мультикомплексів 23.

У цьому році міська влада розпочне оновлювати майданчики на територіях дитячих садків. Планується у п’яти ДНЗ на кожній площадці встановити новий ігровий елемент. Це будуть гойдалки і каруселі, які вже пройшли випробовування у дитячих садках, що були відкриті протягом останнього часу.

«Загалом, протягом наступних п’яти років планується встановити нові ігрові елементи у 27 садочках міста. У цьому році вінницьку новинки порадують вихованців дитячих садків №№2,9,10,13 та 34», – каже заступник директора департаменту освіти Людмила Рихліцька.



Переглядів: 3315
Поширень: 0