Нещодавно у м. Вінниці представники найбільших мотоклубів області разом із співробітниками обласного управління ДАІ закликали водіїв усіх транспортних засобів дотримуватися Правил дорожнього руху та поважати один одного на дорозі.

Біля входу до центрального парку відпочинку на площі Гагаріна зібралося більше пів - сотні байкерів, щоб провести акцію «Увага мотоцикліст!» та відкрити мотосезон 2015 року.

Вінницькі байкери закликали водіїв поважати один одного на дорозі

«Така акція проходить традиційно кожного року по всій країні за ініціативи Національної асоціації мотоклубів України та за підтримки Державтоінспекції» – розповів організатор мото-зібрання Ігор Марценюк. Її головна мета нагадати водіям про таку категорію учасників дорожнього руху, як мотоциклісти, та нагадати водіям, що вони такі ж учасники дорожнього руху, як і водії автомобілів та закликав всіх присутніх до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Цю акцію підтримало і керівництво управління ДАІ у Вінницькій області.

Вінницькі байкери закликали водіїв поважати один одного на дорозі

Вінницькі байкери закликали водіїв поважати один одного на дорозі

За словами начальника управління ДАІ Вінницької Павла Солоненка: «Наше головне завдання забезпечити безпеку на дорогах, а тому таке акція знайшла повну підтримку у Державтоінспекції. На великих перехрестях обласного центру водії мотоциклів розповсюджували листівки – звернення,  в яких усім учасникам дорожнього руху пропонується бути ввічливими на дорозі та дотримуватися основних правил безпеки руху. Сподіваємося на позитивний результат, адже не секрет, що із настанням весняно – літного періоду на дорогах збільшується кількість двоколісного транспорту, що призводить до зростання чисельності аварій за участі водіїв мотоциклів, мопедів та скутерів. Ми сподіваємося, що усі водії почують нас та змінять своє ставлення до безпеки дорожнього руху».



Переглядів: 3630
Поширень: 0