У цьому році вінницькі велосипедисти вийшли з ініціативою долучитися до відновлення існуючих велодоріжок міста. Вони провели акцію по відновленню розмітки велосипедних доріжок, до якої приєдналося близько 150 людей. Працювали велосипедисти на вул.. Хмельницьке шосе. Вони відновили майже кілометр розмітки, а заразом розповідали перехожим про переваги цього виду транспорту.

Соціальну акцію по нанесенню розмітки на існуючій велодоріжці міста та інформуванню вінничан про цей вид транспорту провели активні велосипедисти міста за підтримки Вінницької міської ради та КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху».

Вінницькі велосипедисти відновили існуючі велодоріжки міста на Хмельницькому шосе

«Акція тривала два дні. За цей час вдалося відновити близько кілометра існуючої велосипедної доріжки міста. До нас долучилося чимало людей, перехожі із задоволенням наносили фарбу, загалом учасниками стало близько 250 вінничан. Також ми розповідали людям про те, для чого у місті існують велодоріжки, яких, до речі, з кожним роком стає все більше, і що цей вид транспорту екологічно чистий, сприяє покращенню здоров’я», – каже керівник розвитку велосипедної інфраструктури міста Олег Крупський.



Переглядів: 4433
Поширень: 0