На базі центру професійної підготовки УМВС відбулися підсумкові заняття з професійної підготовки для керівників міськрайвідділів області.

Спочатку було проведено стройовий огляд начальників районних підрозділів, після чого вони складали тести з теоретичних знань, демонстрували вміння з стрільби, рукопашного бою, фізичної підготовки.

Після декількох годин складання нормативів, в актовій залі УМВС пройшло підбиття підсумків за участі заступника начальника УМВС Сергія Сокирана та начальника Управління кадрового забезпечення Інни Стаховської.

Як у Вінниці начальників міськрайвідділів міліції атестували

- Керівник міліції незалежно від віку повинен бути у належній фізичній формі, володіти професійними навиками та бути прикладом для своїх підлеглих, — переконаний Сергій Сокиран.

Як у Вінниці начальників міськрайвідділів міліції атестували

Практично всі очільники міськрайорганів міліції показали належний професійний рівень.

Підсумовуючи результати заліків, заступник начальника УМВС вручив грамоти трьом начальникам районних підрозділів міліції, які показали найкращі результати.

Як у Вінниці начальників міськрайвідділів міліції атестували

За влучність у стрільбі відзначено керівника жмеринської міліції Олександра Прозоровського, за перемогу в легкоатлетичному кросі – керівника вінницької районної міліції Віктора Сидоренка, за найкращий результат у підтягуванні на перекладині - начальника немирівської міліції Руслана Грушка.



Переглядів: 4261
Поширень: 0