22 червня в м. Вінниці о шостій ранку працівники Державтоінспекції затримали п’яного водія «Мазди». Чоловік, порушуючи правила дорожнього руху, проігнорував вимогу державтоінспекторів про зупинку та збільшив швидкість. Зупинив правопорушника дерев’яний паркан будівельного майданчика на перехресті вулиць Першотравневої - Лесі Українки.

Патрулюючи центр міста, увагу екіпажу ДАІ привернула червона «Мазда», яка рухалась по вулиці Соборній. Вимогу про зупинку водій іномарки проігнорував, збільшив швидкість та почав тікати. Щоб затримати правопорушника, були задіяні два екіпажі ДАІ.

Зранку на Лесі Українки паркан будмайданчика "затримав" п\'яного водія

На перехресті вулиць Першотравневої - Лесі Українки втікач не впорався з керуванням та в’їхав у дерев’яний паркан будівельного майданчика. З місця пригоди зловмисник намагався втекти, але був затриманий працівниками ДАІ. У наркологічному диспансері встановили, що рівень алкоголю у крові водія в сім разів перевищує допустиму норму і становить 1.53 проміле.

Зранку на Лесі Українки паркан будмайданчика "затримав" п\'яного водія

На порушника інспектори ДАІ склали два адміністративних протоколи за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ст. 122-2 (невиконання вимоги про зупинку працівникам ДАІ).

Автомобіль поставлений на арештмайданчик



Переглядів: 3788
Поширень: 0