Навпроти п’ятиповерхівки по вулиці Тимощука, 1 закінчується встановлення мультикомплексу, який ​​включає дитячий ігровий майданчик, спортивні тренажери та обладнання для занять street workout, Ця зона відпочинку, розташована на межі приватного сектору та так званих П’ятихаток, допоможе урізноманітнити дозвілля як дітям мікрорайону, так і їх батькам.

Вже майже місяць триває монтаж мультикомплексу по вулиці Тимощука. Наразі тут вже вимощено тротуарною плиткою доріжки, встановлено огорожу та елементи трьох майданчиків. Зроблено також і додаткове освітлення, для чого встановлено дві опори із світлодіодними світильниками. Загалом вимощено більше ста квадратних метрів плитки, робітникам залишилося ще добудувати пандус для безперешкодного доступу до майданчиків людей з інвалідністю та мам з дитячими візками.

На вулиці Тимощука закінчується встановлення ще одного мультикомплексу

Дитячий майданчик зайняв площу майже двісті квадратних метрів. На ньому розмістили ігровий комплекс «Панда», гойдалку «Балансир», машинку з гіркою, велику подвійну гойдалку. Спортивний майданчик площею 47,6 м2 містить тренажери «Жим від грудей – Верхня тяга», «Маятник-Твістер», «Хос Райдер», «Жим ногами горизонтальний». А на майданчику для занять Street Workout (площею 74,2м​2) розміщено атлетичний комплекс, класичні бруси, рукохід та подвійний турнік. У кожній з зон облаштовано лавочки та урни для сміття.

Окрім того, в поточному році планується ще реконструювати дорогу по вулиці Аграрній з відведенням зливових вод, яка проходить поряд з мультикомплексом. Ці роботи будуть проводитися за дольової участі мешканців мікрорайону та підприємця, який має поряд заклад харчування.​



Переглядів: 4855
Поширень: 0