Нещодавно у Вінниці завершився перший етап капітального ремонту тротуарів по вулиці Соборній. Робітники поклали більше 300 м2 гранітної плитки від перехрестя з вулицею Хлібною у напрямку до вулиці Пирогова. На початку серпня планується відремонтувати ділянку тротуару від вулиці Хлібної – до Вінницького торгівельно-економічного інституту.

У цьому році у Вінниці продовжився капітальний ремонт тротуарів. Так, у липні були завершені роботи на ділянці по проспекту Коцюбинського.  А нещодавно відновлено ділянки тротуару по вулиці Соборній, який тривав тут з кінця червня.

По вулиці Соборній відремонтували більше 300 м кв тротуарної плитки

«Наразі завершено ремонт тротуару по вулиці Соборній від вулиці Хлібної у напрямку до вулиці Пирогова. Тут покладено 332,5 м2 тротуарної сірої гранітної плитки, яка послугує більше 10 років. У рамках ремонту були зроблені пандуси для людей з обмеженими фізичними можливостями та для мам з колясками», – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Павлінчук.

На початку серпня планується капітальний ремонт ділянки тротуару від вулиці Хлібної до Вінницького торгівельно-економічного інституту.



Переглядів: 4335
Поширень: 0