7 листопада набув чинності Закон України «Про Національну поліцію». Як працюватиме вінницька міліція на етапі реформування розповів т.в.о. начальника УМВС у Вінницькій області полковник міліції Сергій Кримчук на брифінгу для журналістів.

Керівник відомства наголосив, що ті вінницькі міліціонери, які виявили бажання служити в поліції, з 7 листопада будуть виконувати обов’язки поліцейських та впродовж трьох місяців повинні пройти переатестацію. На цьому етапі під скорочення потрапили 10 відсотків міліціонерів. В Головному управлінні поліції у Вінницькій області буде створена атестаційна комісія за участі представників громадськості.

Сергій Кримчук підкреслив, що усі заяви та повідомлення громадян не залишаться без відповідного реагування правоохоронців, які забезпечуватимуть захист їх прав та громадський порядок на вулицях.

Сергій Кримчук розповів, як працюватиме вінницька міліція на етапі реформування

Він також довів до присутніх, що в процесі реформування з 27 районних міськрайвідділів міліції створено 7 базових кущових відділів поліції, які будуть відповідно оснащені, посилені групами швидкого реагування для належного забезпечення правопорядку.



Переглядів: 4469
Поширень: 0