25 листопада о 03:35 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС області надійшло повідомлення про ДТП, що сталася у місті Вінниці на перехресті вулиць Чорновола-Громова.

По прибуттю на місце виклику, рятувальниками було було встановлено, що водій автомобіля марки «Mersedes-Cope», 23-річний громадянин Йорданії, рухався зі сторони київського мосту у напрямку вул.Червоноармійської, та невпоравшись із керуванням здійснив наїзд на електроопору задньою частиною транспортного засобу, у результаті чого було пошкоджено паливний бак автівки, через що стався витік дизильного палива на частину міської дороги.

Вночі на перехресті Чорновола-Громова іноземець на Мерседесі в'їхав у стовп

Особовим складом Державної пожежно-рятувальної частини №2 були проведені роботи по змиванню паливно-мастильних матеріалів з проїзджої частини дороги.

Водія з попереднім діагнозом струс головного мозку було направлено в приймальне відділення лікарні швидкої допомоги №2 м. Вінниця, де постраждалому була надана перша медична допомога. Чоловік від подальшої госпіталізації відмовився.



Переглядів: 3028
Поширень: 0