Станом на 1 грудня 2015 року на електронну адресу «Антикорупційної гарячої лінії» голови облдержадміністрації надійшла 31 петиція. Також надійшло 3 письмових звернення, а кількість телефонних звернень становила 2-3 щоденно.

Протягом листопада найбільша кількість запитів надходила з питань відсутності фінансування для забезпечення соціальних виплат, пільг та компенсацій. Звертались вінничани з проблемами оформлення соціальних виплат і компенсацій та самовільного заволодіння або оформлення земельних ділянок.

Як результат, за даний період було порушено ряд кримінальних справ. Та, за результатами розгляду прокуратурою м.Ладижин порушено кримінальну справу відносно посадових осіб Ладижинської міської ради (зловживання владою або службовим становищем). Тиврівським РВ УМВС порушено кримінальну справу за фактом рейдерського захоплення підприємства СТОВ «Поділля», а Літинським РВ УМВС за зверненням ТОВ «Вінпродтрейд» порушено кримінальну справу відносно службових осіб відділу освіти Літинської райдержадміністрації.



Переглядів: 2306
Поширень: 0