Вчора у Вінниці облаштували новий світлофор по вулиці Чорновола. Він регулює рух як пішоходів, так і автомобілів та має табло відліку часу. Цей об’єкт є складовою основного світлофору, який розташований на перехресті Київської та Чорновола.

Останнім часом вулиця Київська в районі перехрестя з вулицями Червоноамійскою та Чорновола досить динамічно розбудовується та поповнюється новими жителями, а дороги стають більш завантажені автотранспортом. Враховуючи ці тенденції, комунальні служби міста виконують ряд робіт, які спрямовані на оптимізацію та впорядкування дорожнього руху у цій частині міста.

Так, в цьому році відбулось розширення вул.Київської на перехресті з вулицями Чорновола і Червоноармійською та змінено роботу світлофорного об’єкту. Встановлено новий світлофор й по вулиці Чорновола біля тролейбусної зупинки «вул Жуковського».

А днями новий об’єкт автоматичного керування рухом встановлено на одному із найбільш небезпечному перетині доріг. «10 грудня на перехресті вулиць Чорновола та Громова встановили новий світлофор. Раніше тут була досить складна ділянка руху, тепер і для водіїв, і для пішоходів це перехрестя стане більш безпечним. Для зручності світлофор оснащений таблом відліку часу», – розповідає начальник комунального підприємства «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» Іван Юрченко.

Наразі світлофор діє у тестовому режимі, його роботу будуть моніторити і за потреби корегувати.



Переглядів: 6576
Поширень: 0