Працівники поліції викрили злочинну групу, яку організувала 29-річна вінничанка. Жінка, офіційно працюючи адміністратором у кафе на Західному автовокзалі, організувала роботу борделю та заробляла на звідництві та грабежах.

Як розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаних з торгівлею людьми ГУНП у Вінницькій області Дмитро Іванченко, роботу борделю в обласному центрі організувала 29-річна вінничанка, яка раніше неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння грабежів, хуліганств, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

На Західному автовокзалі адміністратор кафе організувала злочинну групу та заробляла на сутенерстві та грабежах

Сутенерша вербувала для надання сексуальних послуг жінок різного віку та в подальшому примушувала їх до надання інтимних послуг в саунах за невеликі кошти шляхом погроз фізичною розправою та примушення до сплати неіснуючого боргу. Більшу частину заробітків забирала собі. У злочинній діяльності їй допомагали двоє чоловіків.

За попередніми даними розслідування, на даний час задокументовано причетність злочинної групи до скоєння двох грабежів. Встановлено, що в кафе зловмисниця підливала відвідувачем в напої клофелін та, користуючись їх безпорадним станом, разом з подільниками забирала гроші та цінні речі. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від чотирьох до семи років.

На Західному автовокзалі адміністратор кафе організувала злочинну групу та заробляла на сутенерстві та грабежах

Під час проведення санкціонованого обшуку в приміщенні кафе та в помешканні жінки поліцейські вилучили грошові кошти, отримані за надані послуги сексуального характеру. Також було вилучено велику кількість чеків з ломбардів за здані цінні речі, а саме золоті вироби, мобільні телефони та інші речі, ймовірно отримані злочинним шляхом.

Крім того зловмисниці доведеться відповідати за сутенерство. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 5188
Поширень: 0