У Вінниці пройде хакатон «Від атомного минулого до зеленого майбутнього». На гостей заходу чекає багато цікавинок. Завітай та знайди разом із спеціалістами альтернативні шляхи для безпечного енергетичного майбутнього України.

- Долучіться до збору сонячного концентратора та на власні очі переконайтесь, що альтернативні джерела енергії існують. Більше того, їх можна виготовити самостійно в домашніх умовах. Перевірити дію сонячного концентратора можна буде зваривши каву в турці просто неба. Також під час заходу досвідчені інженери ознайомлять з інформацією про альтернативні джерела енергії в Україні та Європі та розкажуть про рішення, які ведуть до зеленої енергетики, - кажуть організатори заходу.

Хакатон «Від атомного минулого до зеленого майбутнього» відбудеться завтра, 28 квітня, 2016 року на площі Європейській.

Захід безкоштовний та триватиме з 12.00 до 14.00 години.

Запланований хакатон у Вінниці відбувається в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), що Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.



Переглядів: 3514
Поширень: 0