19 серпня в Управлінні патрульної поліції відбулась прес-конференція за участі представників відділу Управління превентивної діяльності ГУНП та патрульної поліції. Представникам засобів масової інформації поліцейські розповіли про вжиті заходи щодо зниження аварійного стану на дорогах області.

8 серпня на Вінниччині стартував місячник безпеки дорожнього руху. За цей період працівники поліції виявили та задокументували 470 фактів порушень Правил дорожнього руху. Зупинено 85 водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

Начальник відділу Управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Володимир Поліщук розповів про вжиті заходи щодо зниження стану аварійності на дорогах області.

За 11 днів вінницькі поліцейські задокументували майже півтисячі порушників ПДР та 85 водіїв непідпитку

- З 8 серпня на території Вінницької області проводиться місячник безпеки дорожнього руху. За цей час працівниками управлінням превентивної діяльності проведено ряд зустрічей з представниками органів місцевого самоврядування та власниками автомобільних доріг. Це дало змогу досягнути домовленості про розміщення інформації профілактичного характеру з безпеки дорожнього руху на біл-бордах, які незабаром з’являться на дорогах області, розповідає Володимир Поліщук.

На території області працюють спільні мобільні групи, до складу яких з входять громадські активісти та журналісти. Вони проводять роз’яснювальну роботу з водіями-правопорушниками.

За 11 днів вінницькі поліцейські задокументували майже півтисячі порушників ПДР та 85 водіїв непідпитку

Працівниками Управління превентивної діяльності виготовлено 5 тисяч листівок інформаційного характеру про наслідки, до яких призводить нехтування Правилами дорожнього руху. Для дітей виготовлені 500 розмальовок повчального характеру з правилами поводження пішоходів на дорогах.

За сприяння асоціації пасажироперевізників виготовлені наліпки для розміщення у громадських місцях та транспорті з проханням неухильного дотримання Правих дорожнього руху усіма його учасниками.

За 11 днів вінницькі поліцейські задокументували майже півтисячі порушників ПДР та 85 водіїв непідпитку

На засобах зовнішньої реклами у м. Вінниці постійно демонструються соціальні ролики з причинами та наслідками дорожньо-транспортних пригод.



Переглядів: 3449
Поширень: 0