Чужих дітей не буває, особливо коли діти живуть у складних обставинах... Таким дітям, та їх сім’ям, необхідна система заходів, пов'язана з використанням вільного часу для їх оздоровчої, культурно-ознайомчої і спортивної діяльності на спеціалізованих територіях, які розташовані поза їх постійним помешканням, а саме розширене відтворення фізичних, інтелектуальних та емоційних сил та етикету, будь-яка гра, розвага, яка використовується для відновлення фізичних та розумових сил. Саме таких дітей ми бачимо в сім’ях, де виховуються діти з інвалідністю, діти та молодь, позбавлені батьківського піклування, діти з сімей учасників АТО, діти внутрішньо-переміщених осіб, діти-сироти, діти з багатодітних сімей, неповних та малозабезпечених родин, неповнолітні, які перебувають на обліку в кримінально-виконавчій інспекції та інші представники соціально-незахищених категорій дітей та молоді.

Для маленьких вінничан, які потрапили в складні життєві обставини, організували відпочинок на катерах

23 серпня Українська Асоціація Психологічного Здоров'я , у співдружності трьох благодійних організацій: ГО"Консультаційно-інформаційний центр для сім'ї, дітей та молоді", Центр естетичного та психосоціального розвитку особистості "Мировозданіє" та "Центр соціалізації та реабілітації дітей з аутизмом та іншими розладами "Розвиток" створили незабутнє свято для дітей та молоді різніхмалозахищенних верст населення.

Спочатку діти з батьками мандрували на теплоходах "Ляля Ратушна" та "Микола Пирогов" просторами річки Південній Буг милуючись краєвидами, смакували морозиво "Ласунка". Кожна дитина отримала подарункові набори. А після подорожі річкою, діти розважалися з аніматорами Шоу-театра "Мадагаскар".

Сподіваємось, що діти отримали багатоприємних враженнь!

Акція була присвячена Дню Незалежності України.

Українська асоціація психологічного здоров'я виносить подяку всім благодійникам та меценатам Акції, а саме:Вінницька філія «Пристань Вінниця», фітнес-клуб «FitCurves» – Вікторія Причепа та Оксана Нікітіна, Фірма «Айснет», Шоу-театр «Мадагаскар», небайдужі мешканці міста та батьки дітей з інвалідністю.



Переглядів: 3013
Поширень: 0