Запрошуємо на Громадську Кухню, яка стартуватиме о 15:00, 27 серпня у музеї ім. Коцюбинського!

30 громадських організацій об'єднались, щоб поділитись рецептами смачних страв та успішними історіями своєї діяльності!

Організації абсолютно різні, від тих, які займаються вихованням діток, університетом третього віку через КВК до велосипедистів та байкерів!

У суботу, 27 серпня, вінничан запрошують ділитися рецептами смачних страв на Громадській Кухні

Та ми точно знаємо, що у нас є точки дотику, ми можемо спільно реалізовувати заходи, творити наше місто! Чим більше таких точок, тим краще і ми будемо їх шукати через смачні страви.

Кожна організація представлятиме свою унікальну страву, ділитиметься успішними рецептами проектів, розповідатиме про найближчі плани.

Окрім основних інформаційно-смачних локацій буде фотосушка від громадських організацій, дитячий куточок, спільний куліш з обміном проектів, цікаві бесіди на різні теми у фруктовій альтанці, формування їстівного банеру з лого учасників, музика, кінолокація (коли стемніє) та ін.

У суботу, 27 серпня, вінничан запрошують ділитися рецептами смачних страв на Громадській Кухні

Запрошений гість: Костянтин Грубич

Запрошуємо вінничан та гостей міста завтіати у затишну садибу! Приходьте, буде смачно та цікаво!

Організатори: Вінницький КВК, БФ "Подільська громада", ГО "Гармонія", Подільська кухня, ГО "Територія мам", ГО "Центр Поділля-соціум" та інші організації за підтримки Вінницької міської ради, Вінницької торгово-промислової палати, а також Благодійного Фонду Людмили Станіславенко.



Переглядів: 3025
Поширень: 0