Управління патрульної поліцїі міста Вінниці спільно із відділом БДР управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області, Регіональним сервісним центром МВС у Вінницькій області, громадською організацією "Комітет безпеки руху", за підтримки коаліції громадських організацій "НІКА" запроваджують профілактичні заходи – дні відкритих дверей.

Запрошуємо школярів, студентів, слухачів автошкіл, працівників автотранспортних підприємств та усіх бажаючих вінничан. Усі присутні матимуть змогу ознайомитись з технічною базою поліції: службовими автомобілями, мотоциклами, спеціальними вимірювальними приладами; поспілкуватись із керівництвом патрульної поліції, управління превентивної діяльності, сервісного центру; отримати відповіді на свої запитання, ознайомитись з діяльністю поліції та сервісних центрів МВС, наглядно побачити процедуру прийняття теоретичних та практичних іспитів на отримання права керування транспортним засобом, особисто спробувати свої сили з теоретичних питань у екзаменаційному класі сервісного центру, переглянути відеосюжети механізму та наслідків скоєння дорожньо-транспортних пригод, отримати актуальну інформацію про стан аварійності на дорогах міста та області, а також наглядно побачити понівечені внаслідок ДТП транспортні засоби на спеціальному майданчику тимчасового утримання.

Перший день відкритих дверей відбудеться 7 жовтня 2016 р. о 15:00 на території Управління патрульної поліції міста Вінниці.

Запрошуємо усіх бажаючих!



Переглядів: 2277
Поширень: 0